Taller 3 sessions Embaràs Conscient

DIUMENGES DE 11.00H A 13.00H

Inici 12 de Maig de 2024 a MARMA – Sant Cugat (Mirasol)

Horari: Diumenges de 11.00h a 13.00h 

  • Sessió 1 – 12 Maig
  • Sessió 2 – 19 Maig
  • Sessió 3 – 26 Maig

Preu Taller 3 Sessions: 200€ (a partir del 6 de Maig)
preu especial parelles 300€

PREU PROMOCIONAL: 180€ FINS DIUMENGE 5 DE MAIG
preu especial parelles 270€ 

Lloc: Marma terapias | C. Aureli Capmany, 2 Sant Cugat del Vallès

✺ Places limitades ✺

 

Un taller creat amb molt d’amor i impartit amb gran respecte per:

Rosa Moreno i Gemma Jurado | Fluïm Mindfulness. Instructores Mindfulness nens, joves i adults. Facilitadores Disciplina Positiva per a famílies.
Else Lejamtel |
Con Tacto. Terapeuta Ayurveda. Massatge en embaràs. Toc conscient.
Cristina Salvany |
Espai mama. Fisioterapeuta holística, especialitzada en Uroginecología i en l’etapa Pre-Postnatal.

 

Descripció del taller

L’embaràs és un moment molt especial en la vida d’una dona. Es produeixen molts canvis, a nivell físic, mental, emocional i espiritual. Les teves experiències durant l’embaràs nodreixen directament al teu bebè.

En aquest taller, a través del mindfulness, el toc conscient i el ioga, et proposem viure una experiència plenament conscient. Un viatge d’exploració cap a un embaràs ple, en calma i saludable.

 

Atenció Plena o Mindfulness
El mindfulness ens proporciona eines pràctiques per a cultivar la pròpia calma i aprendre a respondre davant els canvis que es van donant en aquesta etapa vital.

Parar atenció, tractar-nos amb amor i acostar-nos amablement a totes les experiències que ens acompanyen, és la clau per a gaudir d’un embaràs serè i conscient.

Toc Conscient
Gràcies al toc conscient aconseguiràs tenir una millor consciència de tu mateixa, augmentant l’escolta i la percepció interna. Et permetrà acostar-te al teu propi cos i entendre els canvis que aquestes experimentant en l’embaràs i gaudir d’ells. El massatge i automassatge, ajuden a relaxar, sentir i escoltar cos i emocions.

És regalar-te un espai de profunda connexió amb tu i amb el teu bebè.

Ioga i Exercici en l’Embaràs
Durant l’embaràs és important mantenir el cos tonificat i elàstic, reequilibrant els canvis corporals que es van succeint durant la gestació. A través del ioga i l’exercici aconseguim guanyar massa muscular, reforçar les nostres funcions orgàniques i sistema nerviós/endocrí, així com estirar els teixits i millorar la respiració fisiològica, beneficiant-te a tu i al teu bebè.

 

Més informació!