Sol·licita la teva primera trobada gratuïta!

Assessorament en Criança Respectuosa i
Disciplina Positiva

  • Us agradaria incorporar els principis de la Criança Respectuosa i la Disciplina Positiva per educar des de l’amor, el respecte i la comunicació positiva?
  • Voldríeu atendre adequadament les necessitats dels vostres fills i filles i ensenyar-los a gestionar correctament les seves emocions?
  • Necessiteu crear o restablir l’harmonia dins de la vostra família?

 

En què consisteix una sessió d’assessorament?

● Es tracta d’una sessió de 60 minuts totalment personalitzada i enfocada a rebre orientació i recursos pràctics per educar els teus fills segons les directrius de la Criança Respectuosa, la Disciplina Positiva i l’Educació Emocional.

● Rebras per part meva un tracte respectuós i una escolta activa lliure de judicis. Trobaras algú amb qui xerrar obertament dels teus sentiments i emocions.

● Pots triar per fer la sessió presencial, si et trobes a Sant Cugat, o bé online.

● El preu de la sessió d’assessorament és de 70€ si tries la opció presencial i 60€ en el cas de trobades online i el pagament es pot realitzar per transferència bancària, Bizum o en efectiu si la trobada és presencial.

 

PACK ACOMPANYAMET EN CRIANÇA RESPECTUOSA I DISCIPLINA POSITIVA

Si el que necessites és sentir-te acompanyat en el teu procés de transformació i creixement familiar pots triar l’acompanyament en Criança Respectuosa i Disciplina Positiva.

En què consisteix el pack d’acompanyament?

● Es tracta d’un conjunt de 4 sessions destinades a marcar un nou enfoc en la criança dels vostres fills i filles.

● Rebreu un acompanyament personalitzat durant 4 setmanes amb el qual aconseguireu conèìxer millor el vostre món emocional així com el del vostres fills i filles.

● Coneixereu l’etapa madurativa dels vostres infants i aprendreu a detectar les possibles necessitats insatisfetes que s’amaguen darrere de certes conductes.

● Identificareu el vostre estil parental i analitzareu les vostres debilitats i les vostres fortalesses a l’hora d’educar.

● Descubrireu eines pràctiques i efectives per transformar la manera actual d’educar en una nova forma d’acompanyar des de l’amor i el respecte.

● Rebras per part meva un tracte respectuós i una escolta activa lliure de judicis. Trobaras algú amb qui xerrar obertament dels teus sentiments i emocions.

● Pots triar per fer la sessió presencial, si et trobes a Sant Cugat, o bé online.

● El preu del pack d’acompanyament és de 250€ si tries la opció presencial i 215€ en el cas de trobades online i el pagament es pot realitzar per transferència bancària, Bizum o en efectiu si la trobada és presencial.