Llicenciada en Enginyeria Agrònoma per la Universitat de Lleida. Estudis de Naturopatia i Medicina Tradicional Xinesa (MTX) a l’Institut de Formació Professional Sanitària Roger de Llúria i l’Escola de MTX Li Ping de Barcelona. Monitora Terapeuta de Txi kung acreditada per Neus Pintat Mateu i amb estudis complementaris a l’Institut Internacional de Qi Gong, l’Institut de Qi Gong de Barcelona i els Mestres José Sarto i Olga Tarín.
Vaig descobrir el Txi Kung i la MTX l’any 2007 i des de llavors m’ha ajudat a conèixer-me i a entendre més fàcilment i acceptar el que passa al meu voltant. Vaig treballar durant molts anys en el sector de la construcció. Vaig tenir la sort de poder practicar Txi Kung en els llargs anys de la crisis immobiliària que em va permetre afrontar, dia a dia, les enormes dificultats que suposà amb la màxima enteresa possible.
Actualment combino la consulta de MTX (acupuntura, fitoteràpia xinesa i dietoteràpia energètica) amb les classes de Txi Kung, tallers monogràfics i les col·laboracions amb les empreses.

Amb el Txi Kung he descobert el món apassionant de la MTX i el Taoisme i he pogut trobar el meu camí de vida, tant professional com personalment que em permet realitzar-me com a persona.