La Gemma és mare, assessora familiar en criança respectuosa,  educadora i terapeuta emocional. Una apassionada pel món interior dels infants que gaudeix ajudant a les famílies a educar segons les bases de l’Educació Emocional i la Disciplina Positiva.
 És creadora i facilitadora del programa “Exploradors emocionals” per a nens d’infantil i primària, del “Repte Educar amb amabilitat i fermesa” per a pares, del taller per a famílies “La caixa de les Emocions”, co-creadora del curs online “Emoyoga”, monitora de lleure i acompanyant d’aula de nens amb necessitats educatives especials.
En els seus tallers i sessions d’assessorament comparteix eines pràctiques per a connectar amb els fills i saber realitzar un correcte acompanyament emocional utilitzant eines de Disciplina Positiva, Educació Emocional, Mindfulness i Ioga que ens permeti gaudir de la criança dels nostres infants.
La seva passió per l’educació respectuosa i conscient neix fa tretze anys amb el naixement del primer dels seus dos fills. Ells segueixen sent, el dia d’avui, el seu motor de creixement i els seus grans mestres.
El seu desig és transmetre a les famílies les eines que l’han ajudat durant l’etapa de criança infantil dels seus fills, així com oferir un espai respectuós, amorós i amable per a tots els nens que té el privilegi d’acompanyar.
Confio plenament en la bondat i la saviesa dels nens. Ajudem-los a convertir-se en adolescents i adults emocionalment competents capaços de viure una vida plena.”