Vull el Bonus!

Bonus Txi Kung (Qi Gong)

Parlem amb l’Anna Margenat sobre el Txi kung

 La pràctica diària de Txi Kung ens aporta molts beneficis: redueix l’estrès, millora la nostra salut en el sentit més ampli de la paraula, ens ajuda a prevenir malalties i reforça la musculatura, relaxa els sistema nerviós i flexibilitza les articulacions. 20 o 30 minuts diaris poden ser suficients, però també és molt recomanable la pràctica en grup com a mínim un o dos dies a la setmana, sobretot per a les persones que es volen iniciar en aquesta disciplina.

Quan es practica Qi Gong és important fer-ho des de l’actitud correcta que s’aprèn a través de la pràctica constant i la guía del monitor terapeuta o del Mestre.

Quan parlem de salut ens referim a ella en el sentit més ampli de la paraula: física, mental (i emocional) i espiritual (o creixement com a persona) No podem desvincular la nostra salut de la salut del planeta o de la humanitat sencera. A través de la pràctica constant del Txi Kung arribem a connectar, sentir i percebre totes aquestes idees alhora que reforcen el nostre organisme. Quan practiquem Txi Kung estem fent wu wei: deixar que tot segueixi el curs natural, deixar fluir, fer sense fer, deixar que la Vida sigui i deixar-nos ser en la Vida, deixar que l’energia Original sigui en nosaltres i ens sani.

Quan i on són les classes?

Sant Cugat

Facilita Anna Margenat

Dilluns i Dijous de 19 a 20.15h

Centre Txi Kung Sant Cugat

Practiquem a un entorn natural i amb totes les mesures i distàncies de seguretat

 

Barcelona

Facilita Anna Margenat

Dimecres de 10 a 11h

Convent Sant Pere de les Puel·les

 

Bonus Fluïm  de 5 sessions Txi Kung

A Fluïm ens encanta cuidar-te, el nostre objectiu és el teu benestar. És per això que de la mà de l’Anna Margenat, us animem a provar els beneficis que comporten la pràctica del Qi Gong.

Demana el teu Bonus Fluïm de 5 sessions i gaudeix de les classes al teu aire!

El Bonus té una caducitat de 3 mesos a partir de la data de la primera sessió i es pot compartir amb la parella, fills majors d’edat, amics i amigues.

 

Preu Bonus: 60€

 

Degut a la situació actual, les places són limitades seguint la normativa vigent.

Per aquest motiu agraïm que reserveu la vostra plaça a info@fluim.cat