Respirem. Petites Pauses per a oxigenar el nostre cervell.

A qui va dirigit?

El taller “Respirem. Petites Pauses per a oxigenar el nostre cervell” va dirigit als docents, nenes i nens dels Centres Educatius de Primària.

 

En què consisteix?

“Respirem. Petites pauses per a oxigenar el nostre cervell” està orientat a prendre consciència sobre la importància de la respiració sobre ment-cos-cor així com a aprendre a realitzar el procés de respiració correctament des de la pràctica i filosofia del Mindfulness o atenció plena adaptada a nens i nenes de primària.

Format per dues sessions, totalment lúdiques i experiencials, d’una hora de durada volem apropar el procés de la respiració com a eina d’oxigenació, renovació i relaxació del cos i la ment així com els beneficis que la pràctica de la respiració conscient ens proporciona: major concentració, atenció i benestar. Tot això ens permet millorar l’ambient dins i fora de l’aula. La tercera sessió de caràcter online és exclusivament pels docents, on proporcionem un Dossier amb pràctiques Mindfulness per a incorporar al seu dia a dia amb els alumnes.

 

Estructura i Metodologia

 • 1a Sessió
  • Jocs de presentació.
  • Reflexió i debat sobre el procés de respiració i la respiració conscient.
  • Pràctica de Mindfulness d’atenció a la respiració.
 • 2a Sessió
  • Taller creatiu d’atenció plena.
 • 3a Sessió
  • Dossier Mindfulness a l’aula (dossier pdf amb pràctiques Mindfulness pels educadors).
  • Assessorament online de com portar la pràctica a l’aula.

Durada del taller Respirem. Petites pauses per a oxigenar el nostre cervell:

3 Sessions d’1 hora de durada cadascuna.

 

Modalitat i Horari:

El taller “Respirem. Petites pauses per a oxigenar el nostre cervell” es realitzarà en modalitat presencial les dues primeres sessions al vostre centre escolar, i la tercera sessió es realitzarà online a través de la plataforma Zoom adaptant l’horari a les vostres necessitats.

 

Preu taller Respirem. Petites pauses per a oxigenar el nostre cervell:

3 sessions d’1 hora/sessió/grup

(2 especialistes i materials inclosos)……………… 195€

*El preu inclou tots els materials pels participants. Aquest material serà de caràcter individual per a realitzar futures pràctiques personals a casa un cop acabat el programa.