M茅s informaci贸!

Intensiu de Txikung

El Txikung (Qigong) 茅s un conjunt de t猫cniques mil路len脿ries xineses que s鈥檋an mantingut vives i en evoluci贸 fins als nostres dies. Es tracta de t猫cniques basades en la聽regulaci贸 del cos (postura i moviment), la respiraci贸, i l鈥檈stat mental i emocional, que cultiven l鈥檈xperi猫ncia unificada de cos-respiraci贸-ment. La pr脿ctica del Txikung promou la聽vitalitat, l鈥檈quilibri emocional i la serenitat. El Txikung 茅s una de les branques de la Medicina Tradicional Xinesa, juntament amb l鈥橝cupuntura, el massatge Tuina, la Fitoter脿pia i la Diet猫tica xinesa. La finalitat 煤ltima del Txikung 茅s l鈥檈studi de la pr貌pia naturalesa i de la vida.

dissabte 29 d鈥檃gost

Mati de 10 a 13h

Sessi贸 pr脿ctica聽centrada en la seq眉猫ncia del Txikung de les Sis Direccions, 鈥淟iu He Gong鈥 鍏悎鍔.

Tarda de 14:30 a 17:00h

Presentaci贸 te貌ricai xerrada: 鈥淚ntroducci贸 al Txikung xin猫s: or铆gens, tipus i principis fonamentals.篓 i 鈥淓l Txikung i el seu valor en la societat contempor脿nia.

Sessi贸 pr脿ctica, revisi贸 de la seq眉猫ncia del Txikung de les Sis Direccions.

Aquest curs es centrar脿 concretament en la seq眉猫ncia del聽Txikung de les Sis Direccions,聽Liu He Gong聽鍏悎鍔, basant-nos en el el sistema pedag貌gic de l鈥橧nstitut de Recerca en Txikung de Xangai (涓婃捣甯傛皵鍔熺爺绌舵墍 Shanghai Qigong Research Institute), pertanyent a la Universitat de Medicina Tradicional Xinesa de Xangai (涓婃捣涓尰鑽ぇ瀛 Shanghai University of Traditional Chinese Medicine).

La forma del Txikung de les Sis Direccions, tamb茅 anomenat Txikung de la Unificaci贸 de Sis, promou l鈥檋armonitzaci贸 en la persona de la part f铆sica i la ps铆quica, l鈥檈xperi猫ncia interior i l鈥檈xperi猫ncia exterior. Tamb茅 ens ajuda a desenvolupar la percepci贸 de la for莽a vital o聽qi聽(鈥渢xi鈥) i a promoure la seva circulaci贸 natural sense bloquejos. La seq眉猫ncia est脿 composta de moviments senzills que faciliten la memoritzaci贸 i per tant l鈥檈ntrada a un estat meditatiu de pr脿ctica, cosa que la fa una forma de Txikung especialment accessible a persones de tots els nivells i de diferents condicions f铆siques.

Facilitadora:聽Estel Vilar Bofill, instructora i traductora del xin猫s, formada a l鈥橧nstitut de Recerca en Txikung de Xangai de la Universitat de Medicina Tradicional Xinesa de Xangai. Impulsora i coordinadora del centre la Llanterna.

Lloc:聽la Llanterna. Carrer del Pont, 19. Torell贸. Si el temps ho permet, es far脿 la sessi贸 pr脿ctica al jard铆 o be en un espai natural proper al centre.

Data:聽Dissabte, 29 d鈥檃gost de 10 a 13 i de 14:30 a 17:00

Preu:聽45 euros / dia

Contacte:聽Estel Vilar 609863180 | [email protected]